Referat af budgetmøde

10. april 

Budgetudkast

2024-25

 

alt

Kollegiekontoret i Aarhus
     
 

Hyggelige værelser
i centrum

Velkommen til Nørre Allé Kollegiet, hvor der findes 57 værelser til leje - fordelt på fællesskaber i tripletter og firletter. På Nørre Allé Kollegiet har hver beboer sit eget værelse med bad/toilet, og triplet eller firlette deler indgang, samt køkken.
I fælleskøkkenet er der rig mulighed for hygge over aftensmaden. Der findes også et fællesrum med plads til at mødes med de øvrige beboere på kollegiet. Selve bygningen er fra 1994, og der er lavet  renoveringer siden, så kollegiet er i fin stand. Kollegiet ligger lige midt i hjertet af Aarhus, og der er kun kort afstand til de fleste af byens uddannelser. Skal du have en pause fra studierne, så har du Strøget lige ved siden af. Her på kollegiet findes der vaskerum, gårdhave og 8 stk. parkeringspladser til rådighed for kollegiets beboere. 

Beliggenhed: Nørre Allé 53, 8000 Aarhus C, Se på kort

alt

 
     
 

Boligerne

På Nørre Allé Kollegiet er der i alt 57 værelser på ca. 25 m2.
Tre af gangene er tripletter og resten er firletter.

Beskrivelse: Værelset er umøbleret med persienner for vinduet. Gulvet er ligesom i resten af lejligheden trælaminat. Hver beboer har eget bad/toilet. Badeværelset består af toilet, bruser med forhæng, håndvask og et spejl. Til hver gang hører der et aflåst opbevaringsrum i kælderen til fælles brug. Ting i kælderen opbevares på eget ansvar og dækkes derfor af egen indboforsikring.
I køkkenet er der spisebord med plads til 4 spisende. Desuden består køkkenet af køle- og fryseskab, komfur med keramiske kogeplader, ovn, emfang. Derudover er der skabe, hylder og skuffer til opbevaring. Gulv i både køkken og gang er træ laminat. I gangen er der gulvmåtte, der løbende renses af rengøringsfirma samt knagerække til hver beboer. Køkkenet er nyrenoveret i 2014.
Husleje: Afhænger af boligtype (se mere på "Søg bolig").
Inkluderet i huslejen: el, vand og varme er indregnet i huslejen, samt internet.
Rygning: Ikke tilladt indendørs eller på de udendørs svalegange. Beboere der flytter ind efter d. 1.7.2022 må ikke ryge i egen bolig.
Husdyr: Er ikke tilladt på kollegiet.
alt
 
Nørre Allé Kollegiet
Cykelafstande

Fællesfaciliteter

    Nørre Allé Kollegiet
    Nørre Allé Kollegiet
    Nørre Allé Kollegiet
    Nørre Allé Kollegiet
    Nørre Allé Kollegiet
    Nørre Allé Kollegiet
    Nørre Allé Kollegiet
    Nørre Allé Kollegiet
    Nørre Allé Kollegiet

Fællesrum

Fællesrummet i kælderen er et opholdsrum for alle beboer. Der er et fuldt udstyret køkken, bardisk, spiseborde med plads til max. 30 personer, sofaer, TV, dartskive, bordfodbold og diverse brætspil.

Regler for brug af fællesrum 

Udearealer

Til kollegiet hører også en dejlig grøn og aflukket gårdhave, som vi deler med Munkegade Kollegiet. Det er et skønt sted om sommeren at nyde solen, eller grille en pølse. I cykelskuret ved siden af gårdhaven er der en grill, som står til rådighed. Derudover er der også nogle udendørs spil i kælderen, som beboerne må benytte sig af, bl.a. kroket, petanque, vikingspil etc. Vi har også et begrænset antal parkeringspladser til rådighed. 

Parkering

Kollegiet har 8 parkeringspladser i gården, der kontrolleres af Europark. Pladserne er kun til kollegiets beboere, og der skal ligge et parkeringskort synligt i forruden, før parkering er tilladt. Til cykler er der overdækket parkering i porten samt overdækket og aflåst parkering i cykelskuret. 

Vaskerum

I kælderen er der betalingsvaskemaskiner. Det koster 10 kr. for en vask, som inkluderer vaske- og skyllemiddel. En tørretumbling koster 15 øre per minut. Ved vaskerummet er der også et tørrerum med kraftig udsugning, der gør at tøjet tørre på kun 12 timer. I vaskerummet er der desuden strygejern, strygebræt, støvsuger samt diverse rengøringsmidler til låns.

Kollegiet har også en slagboremaskine til låns til at klare kollegiets tykke betonvægge. Se opslag i kælderen om, hvordan den lånes.

Fester

Festudvalget består for øjeblikket af 10 beboer, der samarbejder om at lave en masse sjove og hyggelige sociale arrangementer. Hvert år er der bl.a. julefrokost, sommerfest og to Tour De Chambre. Derudover har vi bl.a. tidligere afholdt temafester, grillfester og spil-aftener. Alle, der har lyst til at deltage, er velkomne. Idéer til nye arrangementer modtages også gerne.

Vel mødt til vores fester!

Nørre Allé Kollegiet
SKål

Kom med indenfor..